HYPOALLERGENIC, jehněčí maso s rýži - chutná paštika pro psy
95,00 Kč
Paštika pro psy s přecitlivělostí a potravinovými alergiemi
Potravinové intolerance se týkají jakýchkoli abnormálních fyziologických reakcí po konzumaci konkrétní potraviny, jako je lepek, a nejsou způsobeny imunitním systémem. Potravinové alergie jsou nadměrnou reakcí imunitního systému na určité bílkoviny. Potravinové alergie i potravinové intolerance však mohou vést ke kožním a trávicím problémům, jako je svědění kůže, vypadávání vlasů, průjem a zvracení. Aby se minimalizovalo riziko takových nutričních problémů, používají hypoalergenní diety pouze pečlivě vybrané, omezené zdroje bílkovin a sacharidů.
Pro tento účel jsme vyvinuli Hypoallergenic paštiku s jehněčím masem a rýží - dietní kompletní vlhké krmivo pro dospělé psy s nesnášenlivostí lepku a/nebo alergií na kuřecí a hovězí maso. Vyrobeno z jediného zdroje živočišných bílkovin - libové, lehce stravitelné jehněčí bílkoviny s nízkým alergenním potenciálem a vařená rýže, která je bezlepková, lehce stravitelný zdroj sacharidů a energie v jídle.
Hypoallergenic obsahuje také inulina, zdroj frukto-oligosacharidů, prebiotika podporující zdravé trávení.
Podávání a skladování
Návod na krmení
Husse Hypoallergenic jehněčí maso s rýží je kompletní dietní krmivo pro dospělé psy.
Doporučená doba užívání je od 3 do 8 týdnů. Pokud příznaky intolerance vymizí, lze krmivo zpočátku používat až rok.
Před použitím a prodloužením doby užívání se doporučuje konzultovat s veterinářem.
Informace o denní dávce krmiva naleznete v krmné tabulce na konzervě. Krmná tabulka je pouze orientační. Přizpůsobte denní porci individuálním potřebám vašeho psa, aby byl v dobré kondici. Denní porci rozdělte alespoň na dvě jídla.
Energetická hodnota na 100 g: ME (FEDIAF, 2019) 90 kca
Nutriční doplňkové látky/kg: vitamin D3 110 IU, vitamin E 10 mg, 3b405 (měď) 0,8 mg, 3b502 (mangan) 0,8 mg, 3b605 (zinek) 10 mg.
jehněčí maso (41,7 %), rýže (3,4 %), dextróza, celulóza, řepné řízky, minerální látky, slunečnicový olej, inulin (0,4 %, zdroj frukto-oligosacharidů)